Onze kamers

Alle 16 kamers zijn mooi en tijdloos ingericht met massief houten parketvloer, domotica-verlichting, airco en ventilatiesysteem. Geluidswerend glas zorgt voor extra comfort. Niveau -1 (in latere fase parkeergarage, fietsenberging aanwezig), niveau 0 (bistrobar, balie met lobby) en niveau 1 en 2 zijn bereikbaar met de lift.

Prijzen op basis van 2 personen. Geen toeslag voor single.

Suite

Op eerste verdieping aan de achterzijde van het gebouw, 41m², King Size Boxspring, zithoek met bedcanapé, bureau, ruime kleerkast, safe, minibar, TV, terras, airco, ruime badkamer met inloopdouche, bad en dubbele lavabo, apart toilet.

We beschikken over 1 suitekamer, deze kan tevens als familiekamer ingericht worden.
€155/nacht inclusief ontbijt.

Luxe kamer

Op de eerste verdieping, 30m², King size boxspring, zetel, bureau, ruime kleerkast, safe, minibar, TV, airco, ruime badkamer met inloopdouche en lavabo, apart toilet.

We beschikken over 6 luxekamers gelegen aan de straatkant met een mooie lichtinval door de ruime ramen. Van sommige luxekamers kunnen wij ook een twin kamer maken.
€115/ nacht inclusief ontbijt.

Comfort+

Op de tweede verdieping, straatkant, 28m², boxspring, bureau, ruime kleerkast, safe, minibar, TV, airco, badkamer met inloopdouche en lavabo, apart toilet.

We beschikken over 2 comfort+ kamers.
€105/ nacht inclusief ontbijt.

Comfort

Op de tweede verdieping, achterzijde, 20m², boxspring, kleerkast, safe, minibar, TV, airco, badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet.

We beschikken over 6 comfortkamers. Alle comfortkamers kunnen als twin kamer opgemaakt worden.
€95/ nacht inclusief ontbijt.

Business Studio

Op de derde verdieping, ingerichte kitchenette, tafel met zitbank en stoelen, zithoek met TV, klein terras, werkruimte met bureau, slaapkamer met boxspring, badkamer met inloopdouche en lavabo, apart toilet.

Voor lange termijnverhuur, prijs op aanvraag.


Reserveer nu uw kamer